Ett litet kreativitetsprojekt där jag utför ett 30minuterskonstverk om dagen i ett helt år. Tekniker och metoder är valfria.

torsdag 10 maj 2012

Integritetsbananen

Idag drevs sista spiken i rättssamhällets kista in, då datalagringsdirektivet infördes. Det innebär total övervakning av allt du gör. Inget brott, ingen missnöjesyttring är för liten för stat och polis nu. Det här är givetvis förskräckligt och får mig att tänka på den här dokumentären om Vitryssland och bland andra Telias inblandning i deras övervakningsapparat här om veckan. Det är ju intressant att exakt samma lagar nu finns i Sverige. Vi må rösta i riksdagsval, men det spelar liksom ingen roll då alla de partier som har något att säga till om gillar de här vidriga lagarna.

För att illustrera det här så har jag gjort en liten timelapsefilm vid namn integritetsbananen, där den äts upp av de lagar som stegvis dragit åt snaran om allas våra halsar. Se och njut.

Samtidigt vill jag passa på att tacka alla de som röstar på alliansen, SD och sossarna, för att ni sett till att vi lever i en polisstat. Tack. Det blir intressanta resterande liv vi kommer att leva.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar